Echipa

OMS_Productivi-tea (1)

Oana-Miruna Stîngă

Psiholog Clinician, Psihoterapeut, Executive Coach, MBA

Motto: Dă sens fiecărui moment al vieții, aici și acum

Sunt alături de acei adulți, adolescenți și organizații determinate să facă schimbări, să-și aloce timp și energie pentru a învăța “să navigheze conștient” în lumea de azi.

Formarea mea profesională include: Terapii Scurte orientate pe resurse și soluții (formare de bază), Terapia Științifică a Anxietății-Depresiei-Burnout, Terapie Sistemică de Familie, Trauma: recunoaștere și vindecare, Trauma de relații precum și Master în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică (Psihologie Clinică)

Modul de lucru integrat bazat pe evaluare și psihodiagnostic, sesiuni individuale de consiliere psihologică, psihoterapie și psihoeducație aduce claritate, eficiență și profunzime procesului terapeutic.

11+ ani de experiență în Coaching – Psihoterapie – Psihologie Clinică

20+ ani de experiență în diverse roluri de management în industriile farmaceutică și comunicare precum și formare și experiență ca Trainer în Leadership și Executive Coach.

Detalii și pe www.psychologist-oanastinga.com, LinkedIN

DSC_4111-2

Anamaria Aramă

Am petrecut 15 ani în medii corporate şi antreprenoriale din telecom, banking, sănătate şi educaţie, timp în care am acumulat experiență în managementul relației cu clienții, managementul echipelor și al proiectelor, recrutare și strategie.

M-am dedicat oamenilor şi drumului lor spre cunoaştere şi atingerea obiectivelor, iar asta a deschis o cale nouă şi pentru mine, care s-a transformat ulterior într-un job făcut din şi cu pasiune. Astfel, în urmă cu aproape 6 ani am pornit pe un drum nou, cel  al antreprenorului și astăzi sunt Executive&Life Coach, trainer şi consultant. O parte din cursurile şi formările profesionale care au contribuit la ceea ce sunt în prezent:

– Basic Lead Development Program – training de leadership & team management
– Formare în coaching (Certified Basic Coaching Skills – Mind Master &  Austrian Training Center forNLP)
– Master Practitioner în Professional NLP Coaching & Mediation, formare Mind Master Creative (București) și Austrian Training Center for NLP & NLPt (Viena)
– Specialist coaching certificat ANC și Mind Master Creative (București)
– Formator (Trainer) certificat ANC
– Cursuri de mindfulness
– Workshopuri (Psihodrama, Parenting, dezvoltare personală)

Echilibrul în viaţă este un amestec de: fericire, autocunoaştere, gestionarea emoţiilor şi antrenarea obiceiurilor sănătoase care mă fac să fiu PREZENTĂ în fiecare moment din viaţa mea.

Mai multe detalii şi informaţii pe anamariaarama.ro.

Cristina Eftimie

Cristina Eftimie

Motto: Descoperă echilibrul și armonia interioară pentru a-ți ghida viață așa cum îți este ție bine!

Psiholog Clinician, Psihoterapeut, Profesor

Însoțesc adulți, adolescenți, copii și familii în vederea optimizării personale și reglării relațiilor dintre membri.  Căutăm împreună acele resurse și soluții, potrivite fiecărui client în parte.

Formarea mea profesională include: Terapii Scurte orientate pe resurse și soluții (formare de bază), Terapie Sistemică de Familie, Master în Psihodiagnoza Cognitivă și Consiliere Psihologică (Psihologie Clinică). În plus, folosesc metode din art-terapie în vederea descoperirii unor metode creative de rezolvare a conflictelor și problemelor.

21 ani de experiență – cadru didactic

7 ani experiență – psiholog.

Detalii pe armoniepentrusuflet.wordpress.com