1a

Au fost odată ca niciodată… doua corporatiste: Ana şi Oana. Ani după ani au fost absorbite de munca lor şi părea că nimic nu putea fi mai interesant. Puneau multă pasiune în ceea ce făceau si aveau succes în munca lor. Dorinţa de a şti şi de a înţelege le-a condus către diverse workshop-uri şi formări profesionale. Căutau ceva anume, greu de definit în acele momente – să fi fost echilibru, mai multă stare de bine?

În tot ce făceau interacţionau cu oamenii, cu nevoile şi dorinţele acestora de a-şi găsi resursele şi  de a face lucrurile mai bine. Căutau răspunsul la întrebarea : performanţa în corporaţie şi starea de well-being pot co-exista?

Au pornit fiecare la drum încercând să găsească răspunsul. La o “intersecţie”, întîlnirea lor a fost posibilă. Se întîmpla prin mai 2016, când într-un weekend, la un workshop de psihodramă cu tema“Ritm si relatii” s-au gândit că a venit vremea să “pună în scenă” un alt tip de poveste despre un alt ritm al vietii si altfel de relatii profesionale…

După luni de întîlniri, discuţii la un ceai, s-a născut încet şi sigur, din experienţă şi pasiune…”ProductiviTEA”, un proiect de well-being orientat către work-life balance.

“ProductiviTEA” este acel tip de proiect în care investim toată experienţa noastră de autocunoaştere şi dezvoltare personală de pâna acum (psihologie, coaching, formare în NLP, Terapii scurte orientate pe resurse şi soluţii), pentru ca voi, cei cu care interacţionăm – să aveti focus, energie si productivitate.

“ProductiviTEA” este ghidul celor care vor să treacă la nivelul următor, la nivel individual şi organizaţional, interesaţi să înţeleagă ce se află în spatele propriilor dorinţe şi aspiraţii, învăţând cum să vă folosiţi la maxim competenţele şi abilităţile.