ProductiviTea despre black

Viața de corporație a însemnat pentru noi o etapă profesională și de viață, plină de provocări, proiecte interesante și expunere internațională.

În același timp, dorința de a descoperi ce înseamnă viața în echilibru și de a ne urma pasiunile ne-a condus spre călătorii, workshop-uri, formări profesionale, lărgindu-ne orizontul și îmbogătindu-ne ca oameni.

În esență, fiecare dintre noi cauta propriul ei răspuns la întrebarea simpla: „Cum gândesc, simt și acționeaza oamenii preocupați de performanță, la nivel individual și organizațional?”

Deloc întâmplator, Viața ne-a pus față în față la workshop-ul „Ritm și relații”. Din acel moment, am început să creăm împreună o poveste despre pasiuni, viață cu sens, echilibru yin-yang, descoperind ritmul potrivit între concentrare și relaxare.

Preocupările noastre în domeniul dezvoltării umane (Coaching, Psihologie, Mindfulness), stil de viață (Nutriție și mișcare), Parenting și Creativitate sunt strâns legate de cultivarea stării de well-being psihologic, pe care o practicăm, cercetăm și masurăm în fiecare moment.

Viață este o chestiune de priorități și alegeri. Acum este momentul perfect să faci alegerile potrivite pentru ține și oamenii din viață ta!

În 2020-2022, ne-am reconfigurat relația cu timpul și oamenii, redefinindu-ne în totalitate prioritățile. Ultimii doi ani au fost pentru fiecare dintre noi un timp al întâlnirii dintre SEPARAT și ÎMPREUNĂ. 

SEPARAT ne-a învățat multe despre conectarea cu Sinele și a trăi conștient la nivel individual, în acest timp al schimbării perpetue.

ÎMPREUNĂ a căpătat noi valențe, fie că vorbim despre relațiile de familie, fie de relațiile la job.

Față în față, pe Zoom sau la distanță au devenit moduri prin relaționarea a fost și rămîne în continuare posibilă în aceste timpuri de adaptare permanentă. Iată motivul pentru care, managementul timpului necesită noi manuale și abordări noi, în acord cu aventură lui SEPARAT și ÎMPREUNĂ, ce cuprinde:

  • Timp cu Sine – pentru conectare și regenerare psiho-emoțională
  • Timp cu familia și partenerul de viață
  • Timp dedicat muncii și conectării cu echipa de la job

Poți gestiona timpul doar atunci când iți cunoșți cu adevărat prioritățile.

ProductiviTEA este ghidul celor care vor să devină “deținătorii schimbării”, pregățiți să abordeze noi provocări de viață și business cu încredere, realism, creativitate și vitalitate.

Oana și Ana