ProductiviTea despre black

Viața de corporație a însemnat pentru noi o etapă profesională și de viață, plină de provocări, proiecte interesante și expunere internațională.

În același timp, dorința de a descoperi ce înseamnă viața în echilibru și de a ne urma pasiunile ne-a condus spre călătorii, workshop-uri, formări profesionale, lărgindu-ne orizontul și îmbogătindu-ne ca oameni.

În esență, fiecare dintre noi cauta propriul ei răspuns la întrebarea simpla: „Cum gândesc, simt și acționeaza oamenii preocupați de performanță, la nivel individual și organizațional?”

Deloc întâmplator, Viața ne-a pus față în față la workshop-ul „Ritm și relații”. Din acel moment, am început să creăm împreună o poveste despre pasiuni, viață cu sens, echilibru yin-yang, descoperind ritmul potrivit între concentrare și relaxare.

Preocupările noastre în domeniul dezvoltării umane (Coaching, Psihologie, Mindfulness), stil de viață (Nutriție și mișcare), Parenting și Creativitate sunt strâns legate de cultivarea stării de well-being psihologic, pe care o practicăm, cercetăm și masurăm în fiecare moment.

Suntem adevărate „căutatoare de comori” în domeniul well-beingului, pregătite să susținem organizațiile orientate spre schimbare și reinventare. Avem experiența și cunoașterea necesară, instrumentele psihometrice potrivite și mai ales avem capacitatea de te asculta, a înțelege ce ai nevoie și a-ți propune soluția optima pentru organizația ta.

ProductiviTEA este un Program de Corporate Wellbeing care integrează mintea și corpul, armonizând funcționarea creierului și a „minții întrupate”. Prin mișcare centrată pe respirație, tehnici de mindfulness și cunoașterea propriei minți vei învăța cum să creezi focus și energie în fiecare zi, să reduci semnificativ nivelul de stres și să păstrezi sănătatea și vitalitatea pe termen lung.

ProductiviTEA este ghidul celor care vor să exceleze, la nivel individual şi organizaţional, învăţând cum să-și acceseze resursele interioare, să-și antreneze,armonizeze și integreze trupul și mintea, pentru a atinge performanțe de top, susținute de focus și energie.

Oana și Ana