ProductiviTea despre black

Au fost odată ca niciodată… doua corporatiste: Ana şi Oana. Ani după ani au fost absorbite de munca lor şi părea că nimic nu putea fi mai interesant. Puneau multă pasiune în ceea ce făceau si aveau succes în munca lor. Dorinţa de a şti şi de a înţelege le-a condus către diverse workshop-uri şi formări profesionale. Căutau ceva anume, greu de definit în acele momente – să fi fost echilibru, mai multă stare de bine?

În esență, fiecare dintre noi caută răspunsul la întrebarea: Ce tip de gândire, emoție și comportament susține performanța pe termen lung, la nivel individual și de echipă?

Am încercat să găsim propriul răspuns și la un moment dat ne-am “intersectat”. Într-un weekend de mai 2016, ne-am întîlnit în cadrul unui workshop de psihodramă cu tema“Ritm și relații”. Am decis împreună că a venit vremea să “punem în scenă” un nou tip de poveste despre ritmurile vieții și relațiile profesionale autentice.

După luni de întîlniri, multe brain și heart-storminguri, s-a născut …din experienţă şi pasiune…”ProductiviTEA”, un proiect de optimizare organizațională, managementul schimbării și al performanței.

Lecturile, cunoașterea, experiențele și cercetările noastre ne-au condus spre noi insight-uri, idei și proiecte relevante și necesare în contextul organizațional de azi. Povestea continuă…

ProductiviTEA este ghidul celor care vor să exceleze, la nivel individual şi organizaţional, învăţând cum să-și acceseze resursele interioare, să-și antreneze noi competenţe şi abilităţi și să dobândească acel tip de cunoaștere ce te conduce la performanță de top.

Oana și Ana